колеги купих си нова алфа и имам питане относно индикацията за подгрева на таблото когато я запаля сутрин подгрява и изгасва индикацията след 10секунди започва да мига и мига около минута та въпроса ми е дали това е нормално
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане за 166 2.4 jtd
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от anton.mudev Покажи съобщениеколеги купих си нова алфа и имам питане относно индикацията за подгрева на таблото когато я запаля сутрин подгрява и изгасва индикацията след 10секунди започва да мига и мига около минута та въпроса ми е дали това е нормално
-
Първоначално публикувано от anton.mudev Покажи съобщениеколеги купих си нова алфа и имам питане относно индикацията за подгрева на таблото когато я запаля сутрин подгрява и изгасва индикацията след 10секунди започва да мига и мига около минута та въпроса ми е дали това е нормалносъщата която коментирахме ли взе
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеСвещ най-вероятно, другото е малко възможносъщата която коментирахме ли взе
Comment
-
Първоначално публикувано от anton.mudev Покажи съобщениене тя беше много зле взех друга но пак от Стара загора156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment