Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за 166 2.4 jtd

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за 166 2.4 jtd

колеги купих си нова алфа и имам питане относно индикацията за подгрева на таблото когато я запаля сутрин подгрява и изгасва индикацията след 10секунди започва да мига и мига около минута та въпроса ми е дали това е нормално

Първоначално публикувано от anton.mudev Покажи съобщение
    колеги купих си нова алфа и имам питане относно индикацията за подгрева на таблото когато я запаля сутрин подгрява и изгасва индикацията след 10секунди започва да мига и мига около минута та въпроса ми е дали това е нормално
    Ако става въпрос за подгряващите свещи,след като запалиш не е нормално пак да свети ,че подгрява!Нещо не е наред,най-вероятно е за смяна някоя!

Comment

Колега,имаш изгоряла поне една подгревна свещ или проблем по кабел до тях.По-малко вероятно е да има проблем в релето.
      В общи линии,виж първо свещите.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Свещ най-вероятно, другото е малко възможно същата която коментирахме ли взе
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          Свещ най-вероятно, другото е малко възможно същата която коментирахме ли взе
          не тя беше много зле взех друга но пак от Стара загора

Comment

не тя беше много зле взех друга но пак от Стара загора
            е браво, пак казвам аз я гледах тази преди повече от половин година от тогава какво са я правили не знам но тогава беше добре, но явнооо...
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
            X